Gdzie spędzacie wakacje w tym roku???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No dalej właściciele beemek,pochwalcie się trochę swoimi planami! . Ja nie jadę nigdzie w tym roku,gdyż potomek już tuż tuż!!!

Ja jeszcze nie wiem, ale jeśli gdzies pojade to pewnie Polskie morze prawdopdobnie plaża w Rowach

W tym roku odpuszczam sobie wakacje bo miałem za dużo wydatków.Remont mieszkania no i ........................zakup BMW.Ona mi wynagrodzi to poświęcenie,hahahha...................

Ja też w tym roku raczej nigdzie nie jade. Prawdopodobnie spędze urlop na koszeniu trawy.

w tym miesiącu frankfurt, a w lipcu Croatia lub Espania - oczywista BM-ką ale jeszcze dokładnie sie nie zdecydowałem gdzie - jade w ciemno

Pozdr..

He ja niestety 3 rok z rzedu brak wakacji praca praca praca no chyba ,ze jakis zlocik

61 odwiedzin tego posta a tylko 5 osób się wpisało!!!Nie bądźcie tacy tajemniczy jak Don Pedro!Pochwalcie się trochę!

Cytat:
2005-06-09 09:48:09, luke26dg pisze:
61 odwiedzin tego posta a tylko 5 osób się wpisało!!!Nie bądźcie tacy tajemniczy jak Don Pedro!Pochwalcie się trochę!

nie ma czym, ja w te wakacje będę miał tylko wypady weekendowe, zresztą jak rok temu, 2, 3, 4, i 5 lat temu...

PS: Praca, praca, praca i wiecie co? P R A C A.

Cytat:
2005-06-09 10:25:20, Jeztom pisze:
nie ma czym, ja w te wakacje będę miał tylko wypady weekendowe, zresztą jak rok temu, 2, 3, 4, i 5 lat temu... PS: Praca, praca, praca i wiecie co? P R A C A.

no to takiak u mnie

ja od poniedziałku jadę na dwa tygodnie w Tatry, a w następnym miesiącu albo polskie morze (dwa tygodnie) albo Moskwa - muszę odebrać urlop za trzy ostatnie lata

looblyn city

Hmm a ja od lat prawie nigdzie nie wybywałem, po za wypadami do niemie po auta Ale możliwe że się wybiore do Międzyzdrojów albo do Berlina na pare dni, ale to też zalezy od moje 2giej połówki

Aldik, proszę ciebie tylko nie do Międzyzdrojów- chyba, że chcesz się pozbyc auta. Wybierz lepiej Niechorze, Pobierowo, Rewal.
A tak na marginesie, to moje tegoroczne wakacje to zaplanowane ; 1.Sopot, 2.Wrocław-Oleśnica, 3.Italia lub Grecja?Oczywiście w pełnym składzie rodzinnym.

Cytat:
2005-06-09 16:39:14, Kubark pisze:
Aldik, proszę ciebie tylko nie do Międzyzdrojów- chyba, że chcesz się pozbyc auta.

Aldik ma AC, auto chce sprzedać, więc może to być okazja do "sprzedania" samochodu w Międzyzdrojach. A co do Sopotu to mojej kuzynce buchneli tam VW Passata 1.8 Kombi, ale później się znalazł, po 3 miesiącach...(Cuda czasami się zdarzają...)

No fakt, nikt nie zna dnia i godziny.... Też mam AC, ale to zawsze przykro, jeśli spotyka nas cos złego, czego wogole nie zakładamy.

no w Pobierowie jest OK!Byłem tam kiedyś na wakacjach!

ja wakacje spedzam w anglii (praca, praca, praca...) ale na wrzesien planuje mazury (do rodziny ), przy okazji sopot, hel, moze dzwizyno kolo kolobrzega

Trzoszke może nie na temat wakacji ale o kradzierzach.
Cytat:
A co do Sopotu to mojej kuzynce buchneli tam VW Passata 1.8 Kombi, ale później się znalazł, po 3 miesiącach...(Cuda czasami się zdarzają...)

Znałem pewnego machanika. Niestety zmarł w zeszłym roku Bardzo fejny koleś. Specjalizował się w starych amerykańcach. Miał Camaro z '79 (chyba) z silnikiem 6,6L (340KM) stan idealny. Ale to wszystko nie ma temat.
Wrócę więc do tematy kradzierzy. Miał kiedyś Mitshubishi Pajero (którym jedził do niemiec i szewajcarii po auta) i ukradli mu je z podwórka. A po tygodniu odstawili auto spowrotem pod dom. Troche dziwna ta historia ale prawdziwa.

heh... ja wakacje zapewne w pracy spędze - takie życie...

Dexter to byl ten aktor Olbrychski, ukradli mu pajero ale ze ponoć znał jakiegos dziadka z pruszkowa to mu oddali i jeszcze bylo podobno umyte i zatankowane do pełna, hehe coś ci sie opowieści pomieszały może palisz dużo pozdro!!!